Saltea Ted Aloe Memory, 19 cm

0
(0)

Ted Aloe Memory este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu, asigurand o sustinere eficienta corpului si un confort sporit. Poate fi o alternativa interesanta pentru cei ce prefera suprafetele moi spre medii, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Salteaua Ted Aloe Memory este prevazuta cu un strat de spuma cu memorie oferind confort si un somn linistit, beneficiind de doua nivele de fermitate: o parte moale realziata din spuma cu memorie si o parte mai tare realizata din fibre de poliester. Spuma poliuretanica are o grosime de 16.5 cm si o densitate de 25 kg/mc, in timp ce spuma cu memorie are o densitate de 50 kg/mc.

Husa produsului este tratata cu extract de Aloe Vera, care ofera un mediu curat si sanatos. De asemenea, prezinta efect calmant si anti-bacterian. In plus, salteaua este prevazuta cu plasa 3D ce permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei, eliminand astfel rapid umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Modelul in discutie are o grosime de 19 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Ted Aloe Memory, 19 cm, 90x200 cm

Saltea Ted Aloe Memory, 19 cm, 140x200 cm

Saltea Ted Aloe Memory, 19 cm, 160x200 cm

Garantia oferita pentru acest model de saltea este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Ted Aloe Memory? Concluzii & Pareri

Salteaua Ted Aloe Memory este un model destul de confortabil ce ofera un somn linistit si relaxant. Cumparatorii actuali sunt multumiti, in general, de alegerea facuta, sustinand ca nivelul de fermitate este exact cel dorit. Indata ce au primit salteaua, a fost necesar sa  despacheteze si sa astepte 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. In plus, sunt incantati de faptul ca este usor de intretinut, iar din punctul lor de vedere, este produsul potrivit propriilor nevoi. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Ted Aloe Memory

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.1/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Tratata cu Aloe Vera
  • Plasa 3D

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *