Saltea ortopedica Ted Dreamline – Review detaliat si Pareri pertinente

Ted Dreamline este un model de saltea realizata din spuma poliuretanice, ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta vine la pachet cu un pret destul de avantajos, insa pana la pret va propunem sa aflati mai multe informatii utile despre saltea in cele ce urmeaza.

Salteaua Ted Dreamline este prevazuta cu spuma poliuretanica 3D ce are o inaltime de 14.5 cm si o densitate de 180 g/mp. Aceasta sustine eficient corpul si ofera confort in timpul somnului. In partile laterale, salteaua prezinta plasa 3D, ceea ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, eliberand umezeala rezultata in timpul somnului. In acest fel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul acesteia. In plus, salteaua este umpluta cu vata din poliester ce are o densitate de 150 g/mp.

Trebuie sa stiti ca TED reprezinta unul dintre cei mai renumiti producatori de santele si nu numai, avand o experienta vasta de mai mult de 20 de ani. Produsele sale sunt destul de variate adresanduse oricarui buget, astfel ca veti gasi atat produse scumpe potrivite chiar si pentru cei pretentiosi, cat si produse mai accesibile ca pret.

In ceea ce privreste intretinerea produsului in discutie, trebuie sa stiti ca este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Pe de alta parte, nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata acesteia, fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Modelul analizat are o grosime de 16 cm si il putem gasi in mai multe variante si anume:

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 90x200 cm

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 140x200 cm

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 160x200 cm

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 180x200 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Ted Dreamline? Concluzii & Pareri

Ted Dreamline este o saltea destul de confortabila, ce ofera un nivel de fermitate mediu, avand un pret destul de accesibil. Clientii sustin ca se odihnesc bine pe suprafata ei, nu mai au dureri de spate, iar dimineata sunt mult mai relaxati. Sunt de parere ca au facut o alegere buna pentru nevoile lor, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul avatantajos.

Review pe scurt: Ted Dreamline

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Sistem de ventilare
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.