Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex | Review si Pareri utile

0
(0)

SleepMe by TED Termoflex face parte din gama saltelelor ortopedice ce pun la dispozitie un nivel de fermitate mediu, fiind o alternativa bna de luat in considerare si de catre cei care se confrunta cu anumite afectiuni sau disconfort la nivelul spatelui. Totodata, este important de avut in vedere faptul ca aceasta saltea este potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 90 de kg.

Salteaua ortopedica SleepMe by TED Termoflex este un model fabricat in Bulgaria capabila sa ofere suport anatomic si pozitie corecta in timpul somnului. Este realizata din spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mc si grosimea de 16.5 cm, dar si un strat de 1,5 cm fabricat din spuma cuy memorie amplasat in matlaseu.

Este prevazuta si cu tesatura exterioara 3D ce permite o buna ventilare interioara, eliminand astfel toata umzeala rezultata in timpul somnului. De asemenea, este un produs usor de intretinut fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul in discutie este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex, 90x200x19cm

Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex, 140x200x19cm

Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex, 160x200x19cm

Saltea ortopedica, SleepMe by TED, Termoflex, 180x200x19cm

Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua SleepMe by TED, Termoflex, 180x200x19cm? Concluzii & Pareri

SleepMe by TED Termoflex este o varianta de saltea ortopedica foarte accesibila ca pret, dar care ofera confortul de care aveti nevoie si care se bucura de o apreciere foarte mare in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca este o saltea comoda pe care se odihnesc foarte bine, nici foarte ferma, dar nici prea moale, care le sustine excelent corpul. Astfel, au observat cum durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut, iar dimineata sunt mult mai relaxati. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Sistem de aerisire
  • Spuma cu memorie in matlaseu

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *