Saltea superortopedica Viva Memory Green Future – Review si Recomandari

Viva Memory Green Future este un model de saltea prevazuta cu spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind potrivita chiar si pentru cei care sufera de probleme la nivelul spatelui. Singura remarca pe care trebuie sa o luati in considerare se refera la faptul ca modelul in discutie este recomandat pentru persoane cu greutatea de pana la 100 de kg.

Salteaua Viva Memory Green Future este prevazuta cu un nucleu alcatuit din spuma poliuretanica cu memroei ce ofera importante proprietati ortopedice si anatomice, reusind sa ofere o sustinere eficient corpului, dar si o pozitie corecta coloanei vertebrale. De asemenea spuma cu memorie ofera o repartitie corespunzatoare a greutatii si se muleaza pe formele corpului, eliberand punctele de presiune din zona umerilor, coatelelor, bazinului si genunchilor, permitand in acest mod musculaturii sa se relaxeze complet. Mai mult decat atat, previne efectul de rostogolire in timpul miscarii.

Husa volumetrica 3D beneficiaza de tratament anti-bacterian si antialergic, prevenind astfel dezvoltarea microbilor si a bacteriilor. In plus, ofera o ventilatie potrivita, reusind sa elimine rapid umezeala rezultata din timpul somnului, impiedicand dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Husa este prevazuta cu fermoar, putand fi astfel detasata si spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Aceasta saltea poate fi gasita in mai multe variante de dimensiuni si anume:

Viva Memory Green Future

Saltea superortopedica Viva Memory Green Future, 140x200 cm

Saltea superortopedica Viva Memory Green Future, 160x200 cm

Saltea superortopedica Viva Memory Green Future, 180x200 cm

Garantia pe care producatorii o ofera acestui model este de 36 de luni,

Merita achizitionata salteaua Viva Memory Green Future? Concluzii & Pareri

Viva Memory Green Future este o saltea ferma, dar confortabila, ce ofera o sustinere eficienta corpului pentru un somn linistit. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca se odihnesc bine pe suprafata ei. Nu le-a fost dificil sa se adapteze cu fermitatea sa, iar ceea ce apreciaza si mai mult se refera la husa detasabila pe care o pot igieniza foarte usor. Au recomandat-o la randul lor si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Viva Memory Green Future 

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 zone de confort
  • Husa volumetrica 3D detasabila si lavabila
  • Proprietati ortopedice si anatomice

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.