Saltea Visco Star Memory Foam – Review si Pareri avizate

Visco Star Memory Foam este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu asigurand o sustinere eficienta corpului si un somn linistit pe parcursul noptii. Aceasta poate fi o varianta interesanta pentru toate persoanele a caror greutate nu depaseste 110 kg.

Salteaua Visco Star Memory Foam este alcatuita din doua straturi de spuma: un strat format din 17 cm de spuma poliuretanica cu o densitate mare, reprezentand baza saltelei, si un alt strat format din spuma memory foam cu grosimea de 5 cm si ce muleaza pe formele corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. Astfel, musculatura se poate relaxa, iar circulatia sangelui este imbunatatita.

Husa produsului este realizata din stofa tricot in amestec cu bumbac ce ofera proprietati antialergice. Principalul avantaj al acesteia se refera la faptul ca se poate detasa putand fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Prezina o grosime de 22 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Visco Star Memory Foam 90x200

Saltea Visco Star Memory Foam 120x190

Saltea Visco Star Memory Foam 120x200

Saltea Visco Star Memory Foam 140x190

Saltea Visco Star Memory Foam 140x200

Saltea Visco Star Memory Foam 160x190

Saltea Visco Star Memory Foam 160x200

Saltea Visco Star Memory Foam 180x200

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Visco Star Memory Foam? Concluzii & Pareri

Visco Star Memory Foam este o saltea foarte confortabila prevazuta cu spuma cu memorie ce reuseste sa ofere un nivel de confort ridicat si un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si de felul in care se odihnesc pe suprafata acesteia, declarand ca este exact ceea ce si-au dorit. Nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, ci exact asa cum trebuie pentru a sustine eficient corpul. Astfel, dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Visco Star Memory Foam

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.7/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibila in multe variante de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.