Saltea Venus Eco Memory Drimus Review si Pareri

0
(0)

Salteaua Venus Eco Memory de la Drimus este un model ce ofera un  nivel de fermitate mediu spre mare asigurand o sustinere buna corpului. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Salteaua Venus Eco Memory este realizata dintr-un strat de 14 cm de spuma poliuretanica standard cu densitatea de 28 kg/mc si este incadrata intr-un strat de spuma cu memorie de 2 cm cu o densitate de 50 kg/mc. Ofera un nivel de fermitate mediu spre mare si asigura o buna sustinere corpului.

Husa este de tip jacquard si prezinta proprietati anti-microbiene. Se intretine foarte usor fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda, in schimb, utilizarea de produse chimice caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

Este expediata in forma rulata si vidata, astfel ca dupa despachetare va trebui sa asteptati 24-48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Este disponibila in mai multa variante de dimensiuni si vine la pachet cu o garantie de 3 ani.

Verifica dimensiuni disponibile si pret!

Merita cumparata salteaua Venus Eco Memory de la Drimus? Concluzii si Pareri

Salteaua Venus Eco Memory este un model confortabil si rezonabil ca pret ce asigura o sustinere eficienta corpului. Cumparatorii sunt multumit de modul in care se odihnesc pe suprafata ei si confirma ca sustine eficient corpul. Nu se mai confrunta cu dureri de spate, iar dimineata se trezesc mai relaxati si mai bine odihniti. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Venus Eco Memory Drimus

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tratament antialergic
  • Confortabila
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *