Saltea Venetia Superortopedica Lux Flexa Drimus Review si Pareri

Salteaua Venetia Superortopedica Lux Flexa Drimus este un model ferm care poate sustine eficient corpul asigurand o pozitie corecta coloanei vertebrale. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Venetia Superortopedica Lux Flexa Drimus este realizata din arcuri tip Bonell cu diametrulde 82 mm realizate din sarma otel carbon de 2.2 mm. Rama laterala este si ea realizata din otel carbon de 3.5 mm capsata. La fiecare doua randuri de arcuri se afla o fasie de spuma poliuretanica ce reduce indicele de elasticitate. Suprafetele exterioare sunt dublate cu doua straturi de pasla si doua straturi de material. Spuma poliuretanica din dotare prezinta densitate mare.

Mai mult decat atat, salteaua include o banda perimetrala SpaceAir ce asigura o aerisire foarte buna eliberand rapid umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in structura sa.

Suprafata exterioara este realizata din stofa Visco cu dublu jarse-poliester, este capitonata fata verso cu vata sintetica ce are o densitate de 150 g/mp. Intreaga suprafata este tratata impotriva mucegaiului si acarienilor.

Intretinerea produsului este foarte simpla. Trebuie doar asa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua, fara a folosi produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca riscati sa o deteriorati ireversibil. In plus, la un interval de 1-2 luni, intoarceti-o de pe o parte pe alta, pentru o uzura uniforma.

Aceasta prezinta o grosime de 30 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni. Garantia cu care vine la pachet este de 3 ani.

Verifica dimensiuni disponibile si pret!

Merita cumparata salteaua Venetia Superortopedica Lux Flexa Drimus? Concluzii si Pareri

Asadar, daca sunteti in cautarea unei saltele cu arcuri ferme, Venetia Superortopedica Lux Flexa Drimus ar putea fi o alegere interesanta. Cumparatorii au declarat ca desi este o saltea ferma, se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, sustine bine corpul si dimineata se trezesc foarte bine odihniti. Dupa parerea lor, aceasta saltea corespunde foarte bine cerintelor, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Venetia Superortopedica Lux Flexa Drimus

0.00
9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Arcuri Bonell
  • Sustine bine corpul
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.