Saltea ortopedica Ultrasleep Somnart – Review detaliat si Recomandari

0
(0)

Ultrasleep Somnart este o saltea ce face parte din gama celor ortopedice, oferind o sustinere optima corpului si un somn linistit pe tot parcursul noptii. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate fi folosita cu incredere inclusiv de catre cei ce se confrunta cu probleme la nivelul spatelui.

Salteaua Ultrasleep Somnart are la baza un strat de spuma poliuretanica ce imbina elasticitatea si durabilitatea specifica, oferind tot confortul de care aveti nevoie. In acelasi timp, reuseste sa reduca punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest mod musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, optimizeaza si circulatia sangelui.

Husa este realizata dintr-un materiale de calitate, foarte placut la atingere. In acelasi timp, aceasta are avantajul de a se putea detasa si de a putea fi spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Aceasta este matlasata cu vata de 100 gsm si prezinta insertie de 15 gsm, oferind si un plus de confort.

Pentru ca vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. De asemenea, se recomanda intoarcerea saltelei de pe o parte pe alta periodic, pentru a ii asigura o uzura uniforma.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 17 cm si este disponibil in mai mule variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica Ultrasleep Somnart 90x200x17 cm,

Saltea ortopedica Ultrasleep Somnart 140x200x17 cm

Saltea ortopedica Ultrasleep Somnart 160x200x17 cm

Saltea ortopedica Ultrasleep Somnart 180x200x17 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 60 de luni.

Merita cumparata salteaua Ultrasleep Somnart? Concluzii & Pareri

Ultrasleep Somnart este o saltea foarte confortabila si rezistenta ce reuseste sa asigure o sustinere eficienta corpului si un somn linistit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca au ramas placut surprinsi de confortul oferit de acest  model si de modul in care se odihnesc pe ea. Nivelul de confort s-a imbunatatit remarcabil, iar multi dintre ei sustin ca durerile de spate au disparut. In plus, apreciaza si faptul ca pot detasa husa si o pot igieniza corespunzator. Recomanda acest produs mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ultrasleep Somnart

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Garantie de 5 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *