Saltea ultra super ortopedica cu Arcuri antibacterial : Review detaliat

Daca esti in cautarea unui model de saltea ultra super ortopedica cu arcuri cu siguranta aceasta poate fi o alegere inspirata. Poate fi o alternativa pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca poate sustine o greutate de pana la 160 de kg de persoana.

Aceasta saltea are la baza sistem de arcuri tip Bonel realizate din sarma otel de carbon ce au o grosime de 2.2 mm. Pentru a spori confortul acesteia, a fost aplciata si cate un strat de pasla pe ambele parti, determiandn uniformizarea si distribuirea greutatii in mod corect. Astfel, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona bazinului, umerilor, genunchilor si coatelor, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate.

Husa saltelei este realizata din tricot moale, ce ofera protectie impotriva alergenilor, bacteriilor si acarienilor. In ceea ce priveste intretinerea sa, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea degrada produsul.

Partea si mai interesanta este ca gasiti produsul intr-o gama foarte variata de dimensiuni aici. Garantia cu care vine la pachet este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua ultra super ortopedica cu arcuri?

In principiu, poate fi o alternativa de saltea interesanta, ce asigura o sustinere corecta corpului oferind un somn linistit. Cumparatorii sustin ca se odihnesc eficient pe salteaua ei, multi dintre ei avand nevoie de o saltea mai ferma din motive medicale. Aceasta este ceea ce lor le trebuia si apreciaza in mod deosebit diversitatea dimensiunilor in care poate fi gasita. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret pentru acest model este unul avantajos.

Review pe scurt: Saltea ultra super ortopedica cu Arcuri antibacterial

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa tratata antibacterian
  • Disponibila in foarte multe variante de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.