Saltea de Pat Ortopedica, Tencel Air Hybrid 3+12+3, Doua Fete : Review si Pareri obiective

Tencel Air Hybrid 3+12+3 este un model de saltea de pat ortopedica prevazuta cu arcuri individuale ce pun la dispozitie un nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand o sustinere eficienta corpului. Poate fi o alternativa buna si pentru cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui, singura conditie fiind aceea de a nu depasi greutatea maxima de 120 de kg de persoana.

Salteaua de pat ortopedica Tencel Air Hybrid 3+12+3 este un model gandit si realizat in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Dispune de spuma inteligenta Grun Tech cu grosimea de 3 cm oferind o fermitate ridicata ce previne disperia miscarilor partenerului in timpul somnului, timp in care amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Stratul de 12 cm de arcuri impachetate Pocket Spring Layer amortizeaza miscarile de pe saleta si mentina o temperatura optima. Spuma de 3 cm Luft HD este foarte aerata prevazuta cu celulatie deschisa, foarte elastica si moale, asigurand un plus de confort si o buna rezistenta in timp.

Husa saltelei este realizata din Tencel, foarte placuta la atingere, fiind dublu matlasata, asigurand o aerisire interna optima si o curatare facila. In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata utilizarea produselor chimice de curatare pentru a nu deteriora produsul.

Avand in vedere ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie mare la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Un alt avantaj al acestui model se refera la gama foarte variata de dimensiuni in care este disponibil, iar toate dimensiunile le gasiti aici. Garantia oferita de producatori este de 5 ani.

Merita cumparata salteaua Tencel Air Hybrid 3+12+3? Concluzii & Pareri

Salteaua Tencel Air Hybrid 3+12+3 poate fi o alternativa foarte buna ce sustine eficient corpul, oferind un somn linistit. Cumparatorii actuali au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, calitatea somnului imbunatatindu-se remarcabil. Multi dintre ei au constatat ca nu mai au dureri de spate, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Tencel Air Hybrid 3+12+3

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.8/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizata din materiale de calitate
  • Husa din Tencel
  • Usor de intretinut
  • Garantie 5 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.