Saltea ortopedica TED, Green Wave : Review si Pareri utile

0
(0)

TED Green Wave este o saltea ortopedica realizata din materiale reciclabile care pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Este un produs fabricat in Bulgaria care vine la pachet cu un pret foarte accesibil.

Salteaua TED Green Wave ofera proprietati ortopedice reusind sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. Prezinta in structura arcuri Bonell care urmeaza liniile corpului si asigura un nivel de confort bun. Nucleul prevazut cu arcuri Bonell au o inaltime de 11 cm insumand aproximativ 11 arcuri. Stratul suplimentar este realizat din vata cu densitate mare oferind mai mult confort.

Husa este prevazuta cu capsule de lavanda ce ofera un somn placut si linistit.

Produsul este foarte usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si arisirea periodica. Nu este indicata utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil salteaua.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, trebuie sa asteptati circa 72 de ore pentru ca salteaua sa isi revina la forma initiala si sa poata fi folosita. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 14 cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica TED, Green Wave, 140x200x14cm

Saltea ortopedica TED, Green Wave, 160x200x14cm

Merita cumparata salteaua TED, Green Wave? Concluzii & Pareri

Salteaua TED Green Wave este o varianta foarte convenabila la pret chiar si pentru cei cu un buget mai restrans, oferind un somn linistit si relaxant. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, este foarte comod – nici foarte tare, dar nici prea moale, sustinand excelent corpul. Din punctul lor de vedere, in raport cu nevoile sale a fost o alegere potrivita pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.3/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Realizata din materiale reciclabile
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *