Saltea SuperOrtopedica Dolce Dormire Rubino 19cm Review si Pareri utile

Dolce Dormire Rubino 19cm este o saltea superortopedica realizata din spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate ridicat. Totodata, este o optiune potrivita pentru persoanele care au o greutate maxima de 90 de kg.

Salteaua SuperOrtopedica Dolce Dormire Rubino 19cm este un produs fabricat in Romania realizat dintr-un singur strat de spuma poliuretanica cu densitate si duritate mare. Datorita proprietatilor ortopedice, asigura o sustinere corecta intregului corp si o pozitie optima coloanei vertebrale.

Husa acesteia este foarte moale si placuta la atingere, timp in care reuseste sa regleze temperatura corpului. Un alt avantaj important al acesteia se refera la faptul ca dispune de fermoar, ce va permite sa o detasati usor pentru a fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca salteaua este livrata in forma vidata si rulata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 12 ore pentru a isi pueta reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Fiti atenti si la instrmentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

De asemenea, se recomanda aspirarea si aerisirea periodica a saltelei. Nu folositi produse chimice de curatare pe suprafata ei fiindca ati putea deteriora-o ireversibil. In plus, periodic, intoarceti-o de pe o parte pe alta, inversand zona superioara si cea inferioara.

Un alt avantaj consta in gama variata de dimensiuni care este disponibila fie ca doriti o saltea single sau o saltea pentru pat matrimonial. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua ortopedica Dolce Dormire Rubino 19cm? Concluzii si Pareri

Salteaua Dolce Dormire Rubino 19cm este un model foarte accesibil ca pret, fiind o optiune buna si pentru cei care se confrunta cu afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca desi este o saltea ferma, este foarte confortabila. Sustine bine corpul, astfel ca multi au confirmat faptul ca durerile de spate au disparut. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Dolce Dormire Rubino 19cm

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Gama foarte variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.