Saltea de pat, Super Lux Ortopedica, Royal Flex , cu plasa de arcuri – Review si Sfaturi utile

0
(0)

Super Lux Ortopedica Royal Flex este o saltea ferma prevazuta cu plasa de arcuri fiind recomandata, in special, celor care sufera de probleme la  nivelul spatelui sau celor care isi doresc sa se odihneasca pe o suprafata mai dura. Singurul aspect de care trebuie sa tineti cont este ca salteaua in discutie poate sustine o greutate de pana la 105 kg de persoana.

Salteaua Super Lux Ortopedica Royal Flex are la baza arcuri din otel carbon cu diametrul de 2.2 mm, panouri de pasla rigida de 1000 g/mp, spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm si densitatea de 21 g/mp. Poate fi folosita pe ambele fete, fiind matlasata inclusiv pe lateral.

In partea laterala, salteaua dispune de banda de aerisire ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei pentru a elimina rapid umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriilor nu se vor putea dezvolta in structura sa.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea sa il degradeze ireversibil.

Aceasta prezinta o grosime de 26 de cm si este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni pe care le veti putea gasi aici. Garantia oferita pentru modelul in discutie este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Super Lux Ortopedica Royal Flex? Concluzii & Pareri

Personal, as recomanda salteaua Super Lux Ortopedica Royal Flex in special celor care au nevoie de o suprafata mai dura pentru a se odihni din diverse motive medicale. Cumparatorii sustin ca este o saltea foarte buna si sunt foarte multumiti de ea. Au declarat ca se odihnesc excelent pe suprafata ei si nu au intampinat probleme de adaptare la nivelul de fermitate oferit de aceasta. In plus, in cazul multora durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut, drept pentru care au recomandat-o mai departe si cunoscutilor si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: Super Lux Ortopedica Royal Flex

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Banda de aerisire
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *