Saltea Somnart, Multilayer Supreme Confort – Review detaliat si Pareri pertinente

0
(0)

Somnart Multilayer Supreme Confort este o saltea ce ofera un nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand un suport optim corpului pe tot parcursul noptii. Poate fi alegerea potrivita pentru toate persoanele a caror greutate nu depaseste 90 kg.

Salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort este formata din patru straturi si anume: o placa de baza PU foam cu grosimea de 15 cm, un stat Smart foam cu grosimea de 3 cm, ce reprezinta o spuma care imita excelent proprietatile latexului, un strat de Memory foam cu grosimea de 2 cm si un panou matlasat de Air Foam cu grosimea de 2 cm ce asigura un nivel ridicat de confort. Datorita celor patru straturi, salteaua iti va oferi confortul dorit indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta.

Husa saltelei este matlasata cu Memory Air Foam asigurand un plus de confort, timp in care sistemul Airmesh permite ventilarea optima a interiorul saltelei, astfel incat toata umezeala rezultata in timpul somnului sa fie eliminata, iar tu  sa te poti bucura de un somn linistit. In acest fel, mucegaiul si bacteriile nu vor avea posibilitatea de a se dezvolta. Husa poate fi detasata usor si spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Pentru ca salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort  este expediata rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cel putin 24 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul, pentru a nu deteriora si produsul.

Acest model este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Somnart, Multilayer Supreme Confort 140x200x22

Saltea Somnart, Multilayer Supreme Confort 180x200x22

Merita cumparata salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort? Concluzii & Pareri

Salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort poate fi o varianta exclenta de luat in calcul, ce ofera o sustinere optima corpului si un somn linistit pe tot parcursul noptii. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca nivelul de confort s-a imbunatatit radical. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, fiind astfel mai energici pe parcursul zilei. Au recomandat-o si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: Somnart Multilayer Supreme Confort

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.8/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 4 straturi pentru o sustinere optima corpului
  • Airmesh 3D
  • Husa detasabila si lavabila
  • Suport anatomic

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *