Saltea ortopedica SleepMe, Green Wave | Review si Recomandari

0
(0)

SleepMe Green Wave este un model de saltea ortopedica ce nu contine materiale toxice in compozitie fiind prevazuta cu componente 100% reciclabile si pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Daca este sau nu o varianta potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Salteaua ortopedica SleepMe Green Wave este realizata din arcuri individuale Bonnell fiind fabricata in Bulgaria. Ofera proprietati ortopedice si anatomice sustinand eficient corpul inclusiv coloana vertebrala. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, poate fi o optiune buna si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui.

Husa este realizata din materiale anti-alergice 100% reciclabile. Intretinerea produsului este foarte simpla fiind suficienta aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Pentru ca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 16 cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica SleepMe, Green Wave, 140x200x16cm

Saltea ortopedica SleepMe, Green Wave, 160x200x16cm

Merita cumparata salteaua ortopedica SleepMe Green Wave? Concluzii & Pareri

Salteaua ortopedica SleepMe Green Wave este o varianta foarte accesibila ca pret ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu si asigura o sustinere optima corpului. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc bine pe suprafata sa, fiind un model nici foarte tare, dar nici prea moale, usor de intretinut si confortabil. Nu au ce sa ii reproseze pana acum, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: SleepMe Green Wave

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut
  • Componente 100% reciclabile
  • Fara materiale toxice

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *