Saltea TrioFlex 13+3+2 | Review si Pareri pertinente

SleepLine TrioFlex 13+3+2  este o saltea realizata din spuma cu memorie si spuma poliuretanica elastica ce asigura o proportie excelenta intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate oferind o sustinere corecta si comoda corpului pe tot parcursul noptii. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua SleepLine TrioFlex 13+3+2 este realizata din trei straturi de spuma oferind un confort optim si un somn de calitate: spuma poliuretanica elastica de inalta densitate, spuma super elastica high resilience si spuma cu memorie Hi-Tech. Spuma Hi-Tech ofera o buna rezistenta in timp si imbina excelent elasticitatea, absorbtia si delicatetea pentru un bun suport si confort. Tootdata, cei 3 cm de spuma poliuretanica High Resilience asigura proprietati ortopedice, oferind o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Amelioreaza punctele de presiune din zoina umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa saltelei este prevazuta cu matlasare cu vatelina tratata anti-alergic oferind o senzatie delicata placuta si permitand aerului sa patrunda eficient in interior. In plus, fiind echipata cu fermoar, poate fi detasata cu usurinta si spalata la temperatura de 30 de grade Celsius.

Poate fi gasita atat in varianta pentru un pat single, cat si pentru pat matrimonial.Toate dimensiunile le puteti gasi aici. In plus, vine la pachet cu o garantie de 6 ani.

Merita cumparata salteaua SleepLine TrioFlex 13+3+2? Concluzii & Pareri

SleepLine TrioFlex 13+3+2 este o saltea ortopedice ce ofera o buna sustinere corpului asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca desi este o saltea ferma, ofera tot confortul de care au nevoie, se odihnesc excelent pe suprafata ei. De asemenea, sunt incantati de faptul ca o pot igieniza corespunzator, iar in ansamblu sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

Saltea TrioFlex 13+3+2

Review pe scurt: SleepLine TrioFlex 13+3+2

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Realizata din materiale de calitate
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistenta

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.