Saltea Silver Aquagel Memory 14+2, Material Ioni Argint, SuperOrtopedica, Antibacteriana, Aerisire 2D Free Air : Review detaliat

Salteaua Silver Aquagel Memory 14+2 de la Previ este un model ferm ideal si pentru persoanele care se confrunta cu diverse probleme la nivelul spatelui, oferind o sustinere eficienta intregului corp. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Silver Aquagel Memory 14+2 este realizata dintr-un strat inferior de spuma poliuretanica cu grosimea de 14 cm si densitatea de 30 kg/mc si un strat superior format din 2 cm de spuma cu memorie cu densitatea de 50 kg/mc. Aceasta reuseste sa distribuie uniform greutatea corpului pe intreaga suprafata, oferind o pozitie corecta pe tot parcursul noptii. De asemenea, fiindca vorbim despre o saltea ortopedica aceasta reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

In zona laterala, salteaua dispune de banda 2D perimetrala care permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei si sa asigure o buna ventilatie interioara, reusind astfel sa elimine toata umzeala acumulata in timpul somnului. Mai mult decat atat, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte in interiorul sau asigurand astfel un mediul mai curat.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa astepte in jur de 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul. Producatorii recomanda intoarcerea periodica a saltelei de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Acest model de saltea poate fi gasit intr-o gama foarte variata de dimensiuni fie ca sunteti interesati de un model pentru pat single, fie pentru unul matrimonial. Toate dimensiunile le puteti gasi aici. In plus, vine la pachet cu o garantie de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Silver Aquagel Memory 14+2? Concluzii & Pareri

Salteaua Silver Aquagel Memory 14+2 este o varianta confortabila si foarte accesibila ca pret ce asigura un somn relaxant si linistit. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, odihnindu-se foarte bine pe suprafata ei. Nu este nici foarte tare, dar nici prea moale, sustine eficient corpului, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si fara dureri de spate. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret pentru acest produs este unul bun.

Review pe scurt: Silver Aquagel Memory 14+2

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Banda aerisire 3D
  • Strat de spuma cu memorie

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.