Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future – Review detaliat si Pareri avizate

Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future este un model de salta superortopedica, ce a fost conceputa de catre cei de la Green Future in colaborare cu specialisti ortopezi, oferind un nivel de fermitate ridicat si o pozitie corecta in timpul somnului. Este potrivita inclusiv pentru cei ce se confrunta cu probleme la nivelul spatelui, singura conditie fiind aceea de a nu depasi greutatea maxima de 120 de kg de persoana.

Salteaua Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future  este realizata din materiale de calitate, oferind 7 zone de confort pentru o pozitie corecta si un somn linistit. Baza saltelei este realizata din spuma elastica Green Form HD prevazuta cu celulatie deschisa asigurand o sustine anatomica corpului, dar mai ales, o pozitie corecta coloanei vertebrale. Profilarea pe cele 7 zone de confort a stratului ortopedic din Latex si spuma cu memorie ofera un suport diferit diverselor parti ale corpului in functie de preisunea exercitata de fiecare dintre acestea, asigurand astfel o aliniere potrivita vertebrelor coloanei vertebrale.

Mai mult decat atat, stratul de 4 cm din spuma Green Therm Memory are capacitatea de a reactiona la caldura corporala si de a se mula pe formele corpului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet, iar voi sa va puteti bucura de un somn linistit. Totodata, este important de stiu ca acest model de saltea ofera doua nivele de fermitati diferite si anume: o parte este foarte ferma fiind realizata din fibre naturale de bumbac, iar cealalta parte este mai moale fiind realizata din Latex si spuma cu memorie.

Husa este moale si placuta la atingere, tesatura acesteia fiind tratata cu ioni de argint care ofera importante proprietati impotriva microbilor si bacteriilor, asigurand astfel un somn sanatos si relaxant. In plus, pe laterale beneficiaza de mesa 3D ce permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei si sa elimine toata umezeala rezultata in timpului somnului, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor.

Referitor la intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Pe de alta parte, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata produsului, pentru ca l-ar putea degrada ireversibil.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare, sa asteptati circa 72 de ore pentru ca salteaua sa isi poata reveni la forma initiala si sa poata fi folosita.

Modelul in discutie poate fi gasit in mai multe variante de dimensiuni si anume:

Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future, 90x200 cm

Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future, 140x200 cm

Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future, 160x200 cm

Saltea Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future, 180x200 cm

Garantia oferta de producatori pentru acest produs este de 60 de luni.

Merita cumparata salteaua Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future? Concluzii & Pareri

Salteaua Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future este un model realizat din materiale de calitate, ce ofera un nivel de confort ridicat, dar si o rezistenta buna in timp. Clientii confirma acest lucru, iar numarul lor nu este deloc mic, majoritatea sustinand ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, iar dintre cei care aveau probleme la nivelul spatelui pot spune ca acestea s-au ameliorat sau au disparut. In plus, sustin ca se comporta foarte bine in timp, nu s-a deformat, ceea ce constituie un avantaj important pentru ei. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Silver Active Memory Latex 12+4+3 Green Future

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 7 zone de confort
  • 2 nivele de fermitate
  • Mesa 3D Free Air
  • Tratata cu ioni de argint

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.