Saltea ortopedica, SalteRo Review si Pareri pertinente

0
(0)

Salteaua ortopedica SalteRo este un model fabricat in Romania prevazut cu plasa de arcuri ce pune  la dispozitie un nivel de fermitate mediu. De asemenea, acesta poate sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica SalteRo cu plasa de arcuri

Salteaua ortopedica SalteRo include arcuri tip Bonnell bitroconice care formeaza meizul elastic al saltelei. Acestea prezinta un diametru de 8.4 cm si o grosime a sarmei de 2.2 mm, respectiv o inaltime a arcului de 14 cm. Intre randurile de arcuri exista fasii de burete. Pe ambele parti ale plasei de arcuri se afla cate o pasla dura cu densitatea de 900 g/mp. Peste aceasta a fost aplicata o spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/c si grosimea de 1.5 cm.

Totodata, salteaua este imbracata intr-un material tip Jacquard matlasata cu vatelina care se afla pe ambele parti ale saltelei, intre spuma si materialul exterior.

Cantul saltelei este intarit cu spuma poliuretanica cu grosimea de 6 cm si densitatea de 21 kg/mc.

Pentru a asigura saltelei o buna aerisire, exista patru capsule de aerisire pe partile lateriale. Aceasta ajuta la eliminarea rapida a umezelii acumulate in timpul somnului, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Totodata, intretinerea acesteia este foarte simpla. Trebuie doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Pe de alta parte, nu folositi produse chimice de curatare caci exista riscul deteriorarii ireversibile.

Un avantaj al acesteia consta si in gama foarte variata de dimensiuni in care o puteti gasi disponibila. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua ortopedica SalteRo? Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica SalteRo este un model foarte accesibil ca pret, care se adreseaza si persoanelor ce se confrunta cu disconfort la nivelul spatelui. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Produsul in cauza este confortabil, foarte usor de intretinut pe care se odihnesc excelent. Nu mai au dureri de spate, iar dimineata se simt mult mai energici. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Saltea ortopedica SalteRo

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.4/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *