Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva – Review si Recomandari

0
(0)

GREEN FUTURE Viva este o saltea realizata din spuma poliuretanica, ce ofera un nivel de fermitate mediu, fiind un model foarte accesibil ca pret. De asemenea, este important de stiut faptul ca aceasta saltea este recomandata pentru persoane cu greutatea de pana la 80 de kg.

Salteaua GREEN FUTURE Viva ofera importante proprietati ortopedice si anatomice, asigurand o sustinere optima a corpului, dar mai ales o pozitie corecta coloanei verterbale pe parcursul noptii. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta, aceasta saltea va poate oferi tot confortul de care aveti nevoie.

Husa acesteia prezinta proprietati anti-bacteriene si anti-alergice, iar partea si mai interesanta, este ca beneficiaza de un fermoar  ce permite detasarea ei pentru a putea fi spala ta in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Avand in vedere ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa ar trebui sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala astfel incat sa poata fi utilizata. Fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul analizat este disponibil in mai multe variante de dimensiuni si anume:

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 90x200 cm

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 160x200 cm

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 180x200 cm

Garantia oferita pentru acest model de salteaeste de 36 de luni.

Merita achizitionata salteaua GREEN FUTURE Viva? Concluzii & Pareri

GREEN FUTURE Viva este un model de saltea foarte accesibil ca pret, dar care poate fi o adevarata surpriza placuta. Acest lucru este confirmat chiar de catre cumparatorii actuali al caror numar nu este deloc mic. Acestia sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, nefiind nici foarte tare, dar nici foarte moale. De asemenea, sunt incantati de faptul ca husa se poate detasa cu usurinta, astfel ca periodic sau ori de cate ori este nevoie, o spala in masina de rufe. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata in concordanta cu nevoile lor, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: GREEN FUTURE Viva

9.5

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila si lavabila
  • Proprietati antibacteriene
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *