Saltea Relaxa Super Violet – Review si Pareri avizate

0
(0)

Relaxa Super Violet este o saltea ieftina ce face parte din gama saltelor ortopedice oferind un nivel de fermitate mediu. Poate fi o alternativa buna pentru cei care au o greutate de pana la 90 de kg.

Salteaua Relaxa Super Violet este prevazuta cu miez elastic din arcuri bitroconice din sarma otelita H110 si borduri din poliuretan. Ofera o pozitie naturala corpului si o sustinere optima coloanei verterbrale, asigurand astfel un somn linistit. Prezinta doua fete si anume: o fata de vara si o fata de iarna. Fata de iarna este prevazuta cu stofa matalasat pe vata minet cu lezarda, placa poliuretanica cu grosimea de 10 mm, iar fata de iarna prezinta stofa matlasata pe vata minet cu lezarda, saltex, placa poliuretan cu grosimea de 20 mm.

Ca si mod de intretinere, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice  de curatare pentru ca riscati sa deteriorati produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 18 cm si poate fi gasit in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Relaxa Super, 140x200x18 cm, Violet

Saltea Relaxa Super, 160x200x18 cm, Violet

Acesta saltea prezinta o garantie de 24 de luni.

Merita achizitionata salteaua Relaxa Super Violet? Concluzii & Pareri

Din punctul meu de vedere, Relaxa Super Violet  este o saltea perfecta pentru cei care nu dispun de un buget prea mare, dar care au nevoie de o saltea confortabila pe care sa se odihneasca bine. Cumparatorii confirma faptul ca este destul de confortabila si chiar se odihnesc foarte bine pe suprafata ei. Desi nu aveau mari asteptari avand in vedere pretul foarte mic, se pare ca au ramas placut surprinsi. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte convenabila si sunt de parere ca raportul calitate/pret este intr-adevar avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Relaxa Super Violet 

8.7

Calitate

8.5/10

Rezistenta

8.6/10

Confort

8.8/10

Pret

8.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 fete: o fata de iarna si o fata de vara
  • Usor de intretinut
  • Sustinere naturala a corpului

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *