Saltea Relaxa Ortopedica Lux Violet – Review si Pareri aviazate

0
(0)

Relaxa Ortopedica Lux Violet este o saltea ieftina, dar neasteptat de confortabila, ce ofera un nivel de fermitate mediu. Aceasta este recomandata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 90 de kg.

Salteaua Relaxa Ortopedica Lux Violet este prevazuta cu miez elastic din arcuri de otel nedeformabil, fiind tratate termic pentru o buna fiabilitate. De asemenea, prezinta straturi de fibre pentru ca salteaua sa poata respira si sa nu permita mucegaiului sa se formeze in interiorul sau. Aceasta prezinta doua fete ce pot fi folosite in functie de sezon: vara sau iarna. Fata de vara este prevazuta cu placa de poliuretan de 10 mm, iar fata de iarna este prevazuta cu placa de poliuretan de 20 mm. Miezul elastic din sarma masoara 2.5 mm grosime, inaltimea acestora fiind de 135 mm.

Produsul este foarte usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o inaltime de 20 cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Relaxa Ortopedica Lux, 140x200x20 cm, Violet

Saltea Relaxa Ortopedica Lux, 160x200x20 cm, Violet

Garantia oferita pentru acest model este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Relaxa Ortopedica Lux Violet? Concluzii & Pareri

Relaxa Ortopedica Lux Violet este o saltea ieftina, dar despre care as putea spune ca s-a dovedit a fi mai buna decat m-as si asteptat si poate chiar mai rezistenta decat ceea ce sugereaza, in fond, pretul. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca se pdihnesc destul de bine pe suprafata ei. Nivelul de fermitate este unul mediu si nu le-a fost dificil sa se adapteze cu el. In plus, pentru a o proteja multi dintre ei au ales sa achizitioneze separat si un topper, pe care il folosesc nu doar pentru saltea, ci si pentru canapele ori chiar il iau in deplasari. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: Relaxa Ortopedica Lux Violet

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

Confort

9.2/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Arcuri Bonell
  • Doua fete: iarna si vara
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *