Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ – Review detaliat si Pareri pertinente

0
(0)

Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ este o saltea ce face parte din seria saltelor ferme, care au capacitatea de a sustine eficient corpul, astfel incat sa va puteti bucura de un somn linistit, dar, mai ales sanatos. Modelul in discutie este potrivit inclusiv pentru persoane care au probleme la nivelul spatelui, singura conditie este ca greutatea acestora sa nu depaseasca 110 kg.

Aceasta saltea este realizata din mai multe straturi si anume: un strat superior alcatuit din 2 cm de Memory Aquagel Airfresh cu o densitate de 50 kg/mc si un strat inferior alcatuit din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience cu densitatea de 30 kg/mc. Spuma Memory Aquagel previne supraincalzirea corpului si nu permite transpirarea excesiva a utilizatorilor pe parcursul noptii. In acelasi timp, aceasta distribuie in mod uniform greutatea corporala pe suprafata saltei, oferind o pozitie naturala, timp in care amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, medicii specialisti recomanda acest tip de saltea si in cazul celor care sufera de scolioza, hernie sau sciatica.

Pe laterale, se afla banda 2D care permite patrunderea aerului in interiorul saltelei, eliminand astfel umiditatea rezultata in timpul somnului. In acest mod, va tine la distanta bacteriile si mucegaiul in interiorul sau.

Husa saltelei este realizata din material termoregulator cu importante proprietati antitranspirante si antialergice, avand o densitate de 300 g/mp, pe ambele parti. In plus, pentru o buna intretinere se recomanda intoarcerea saltelei de pe o parte pe alta inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara, asigurandu-i astfel si o uzura uniforma.

Pentru ca salteaua Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ este expediata, de regula, in forma rulata si vidata, este necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a o putea utilizata.

Aceasta poate fi achizitionata in mai multe variante de dimensiuni, cum ar fi:

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 70x190 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 80 x 190 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 90 x 200 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 120 x 190 cm

altea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 120 x 200 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 140 x 190 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 140 x 200 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 190 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 200 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 180 x 200 cm

Garantia oferita pentru acest produs este de 36 de luni.

Merita cumparata Salteaua Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ? Concluzii & Pareri

In principiu, Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ este o saltea destul de buna, care desi ofera un nivel de fermitate ridicat, totusi este confortabila, iar trecerea de la o saltea mai moale la acest model nu este una atat de dificila. Cumparatorii actuali pot confirma acest lucru sustinand ca in prezent se odihnesc bine pe suprafata ei. Nu le- a fost greu sa se adapteze, iar in general, sunt de parere ca este o saltea destul de buna in raport cu pretul ei. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ

9.3

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.2/10

Confort

9.3/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustinere anatomica
  • Material termoregulator
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *