Saltea ortopedica lux SalteRo Review si Pareri pertinente

0
(0)

Salteaua ortopedica lux SalteRo este un model realizat din arcuri ce ofera un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Salteaua SalteRo este un produs fabricat in Romania din arcuri tip Bonell bitronconice ce alcatuiesc miezul acesteia. Diametrul arcurilor este de 8.4 cm avand o grosime de 2.2 mm si o inaltime de 14.5 cm. Pe ambele parti ale plasei de arcuri se afla cate o pasla dura de 1000 g/mp. Peste pasla este aplicata spuma poliuretanica ce are o densitate de 21 kg/mc cu o grosime de 1.5 cm. In continuare, salteaua este imbracata intr-un material tip Jacquart matlasat cu vatelina de 200 g/mp, existent pe ambele fete ale produsului, intre spuma poliuretanica si materialul de exterior.

Cantul saltelei este intarit de jur-imprejur cu spuma poliuretanica ce are o densitate de 22 kg/mc si o grosime de 6 cm prevenind deformarea in timp a plasei de arcuri. Mai mult decat atat, pentr o aerisire optima a partii interioare a saltelei, include patru capsule de aerisire pe partile laterale. In acest fel, umezeala acumulata in timpul somnului este eliberata rapid, prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Modelul in discutie prezinta o inaltime de 20 de cm si este disponibil in variante de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua ortopedica lux SalteRo? Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica lux SalteRo este un model foarte accesibil ca pret, dar si confortabil ce poate fi o alternativa si pentru cei cu un buget restrans. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, iar durerile de spate chiar au disparut. Nu au ce sa ii reproseze si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Salteaua ortopedica lux SalteRo

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.2/10

Confort

9.3/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Aerisire optima

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *