Saltea, RestOn, Esential Adaptiv, Ortopedica, fermitate medie potrivita – Review detaliat

RestOn Esential Adaptiv este un model de saltea prevazuta cu spuma poliuretanica ce ofera importante proprietati ortopedice si un nivel de fermitate mediu. Aceasta are capacitatea de a sustine greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua RestOn Esential Adaptiv este realizata din spuma de inalta densitate, rezstenta si confortabila, adaptandu-se eficient formelor corpului. Nucleul saltelei este realizat din spuma de inalta calitate fiind prevazuta cu celule deschise ce asigura o buna ventilare pentru a elimina umezeala rezultata in timpul somnului, evitand si supraincalzirea. De asemenea, sustine eficient corpul si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa saltelei este prevazuta cu fermoar, ceea ce permite detasarea ei si spalarea in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

RestOn, Esential Adaptiv husa

Salteaua poate fi folosita pe ambele fete, ba mai mult decat atat, este recomandata intoarcerea periodica pentru a ii oferi o uzura uniforma.  In plus, este disponibila in extrem de multe variante de dimensiuni pe care le veti putea gasi pe toate aici. Din punctul meu de vedere, este imposibil sa nu gasiti varianta de care aveti nevoie, fiindca este disponibila in toate dimensiunile posibile. Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua RestOn Esential Adaptiv? Concluzii & Pareri

RestOn Esential Adaptiv este o saltea foarte confortabila, ce sustine eficient corpul, oferind un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, exact ceea ce aveau nevoie. De asemenea, sunt incantati de faptul ca pot detasa husa pentru a o igieniza asa cum trebuie. O recomanda cu incredere si altor persoane considerand raportul calitate/pret a fi unul cat se poate de avantajos.

Review pe scurt: RestOn Esential Adaptiv

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibila in foarte multe variante de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.