Saltea, RestOn, ErgoVent Premium Ortopedica, Medicinala : Review detaliat

0
(0)

RestOn ErgoVent Premium Ortopedica este un model de saltea ortopedica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat, fiind indicata chiar si pentru persoane cu probleme la nivelul spatelui. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Salteaua RestOn ErgoVent Premium Ortopedica dispune de trei straturi ce ofera functii diferite reusind astfel sa sustina eficient corpul si sa ofere o pozitie corecta coloanei vertebrale. Primul strat este cel ortopedic, ce ofera nivelul de fermitate ridicat al saltelei, sustinand corect corpul, urmatorul este VentilOn compus dintr-o spuma special creata cu celulatie deschisa ce asigura buna ventilare eliminand rapid umezeala rezultata in timpul somnului, iar cel de-al treilea strat este alcatuit din spuma de inalta densitate ce asiugra o buna rezistenta in timp.

Husa saltelei prezinta tratament antiacarieni, antibacterian si antiperspirant asigurand un mediu curat si sanatos. Mai mult decat atat, pe partea superioara dispune de fermoar ceea ce permite detasarea ei si spalarea in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Fara indoiala este un model ce ofera o rezistenta excelenta in timp, dovada fiind si garantia cu care vine la pachet ce ajunge pana la 15 ani. In plus, are avantajul de a putea fi gasita in foarte multe variante de dimensiuni aici.

Merita cumparata salteaua RestOn ErgoVent Premium Ortopedica? Concluzii & Pareri

Salteaua RestOn ErgoVent Premium Ortopedica poate fi o alegere foarte inspirata chiar si de catre cei care se confrunta cu diverse afectiuni ale spatelui caci asigura o sustinere ortopedica si anatomica intregului corp. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca este intr-adevar un produs de calitate, realizat din materiale rezistente. Le-a fost usor sa se adapteze cu nivelul de fermitate astfel ca ulterior s-a dovedit a fi extrem de confortabila. Durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut defintiiv, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Saltea, RestOn, ErgoVent Premium Ortopedica, Medicinala

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Realizata din trei straturi ce ofera confort, sustinere corecta si rezistenta
  • Husa detasabila si lavabila
  • Garantie de 15 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *