Saltea, RestOn, Ergo Vent , Ortopedica – Review si Pareri pertinente

RestOn Ergo Vent este o saltea ortopedica prevazuta cu spuma poliuretanica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu asigurand un somn linistit. Totodata, aceasta poate fi o alternativa buna pentru toti cei care au o greutate de maxim 130 de kg.

Salteaua RestOn Ergo Vent este un model realizat din doua straturi de spuma cu functii diferite oferind astfel un suport potrivit coloanei vertebrale, dar si un nivel de confort ridicat. Primul strat este alcatuit din spuma speciala cu celule deschise ce permite o buna ventilare interne, iar al doilea strat este alcatuit din spuma de inalta densitate ce asigura o buna rezistenta timp, un suport potrivit, reusind astfel sa se adapteze perfect pozitiei preferate de dormit. De asemenea, foera importante proprietati ortopedice sustinand eficient spatele, preia forma acestuia si reduce problemele localizate la acest nivel.

Husa saltelei este realizata din materiale de inalta calitate, fiind tratata anti-bacterian, anti-acarieni si anti-persipirante. In plus, beneficiaza de fermoar in partea superioara, ceea ce inseamna ca va putea fi detasata foarte usor pentru a putea fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Modelul in discutie are o grosime de 20 de cm si are avantajul de a putea fi gasita in foarte multe variante de dimensiuni aici. Astfel, va fi imposibil sa nu gasiti varianta dorita de dimensiuni.

Merita cumparata salteaua RestOn Ergo Vent? Concluzii & Pareri

RestOn Ergo Vent este o saltea foarte confortabila, ce asigura un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Clientii sunt foarte multumiti de ea si de modul in care se odihnesc pe suprafata acesteia. Sustin ca este foarte confortabila, rezistenta si se poate igieniza usor, avand in vedere ca husa se poate detasa si poate fi spalata in masina de spalat rufe. O recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: RestOn Ergo Vent

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.8/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Alcatuita din doua straturi
  • Tratata anti-bacterian, anti-acarieni si anti-perspirant
  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe
  • Proprietati ortopedice

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.