Saltea Relaxa Confort Violet – Review si Recomandari

Relaxa Confort Violet este o saltea accesibila ca pret ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind prevazuta cu plasa de arcuri. Trebuie sa tineti cont de un aspect important: acest model de saltea este potrivit pentru persoane a caror greutate nu depaseste 90 de kg.

Salteaua Relaxa Confort Violet este prevazuta cu un miez elastic realizat din arcuri bitrconice din sarma otelita – Bonell. Prezinta doua fete si anume: o fata de vara realizata din stofa matlasata pe vata minet cu densitatea de 800 g/mp si placa de poliuretan ce are o grosime de 30 mm, dar si o fata de iarna prevazuta cu stofa matlasata pe vata minet cu lezarda cu densitatea de 500 g/mp si placa poliuretanica de 3 mm. Miezul saltelei este prevazut cu sarma de 2.5 mm grosime, inaltimea totala fiind de 135 mm.

Intretinerea saltelei este destul de facila, intrucat este suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Totusi, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa, fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Acest model de saltea prezinta o grosime de 22 cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Relaxa Confort, 140x200x22 cm, Violet

Saltea Relaxa Confort, 160x200x22 cm, Violet

Totodata, garantia oferita de producatori pentru aceasta este de 24 de luni.

Merita cumparata salteaua Relaxa Confort Violet? Concluzii & Pareri

Relaxa Confort Violet este o saltea decenta din punct de vedere calitativ, ce poate oferi un confort destul de bun chiar si celor cu un buget limitat. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea, ba chiar multi dintre ei sustin ca a fost o surpriza placuta pentru ei. Au declarat ca se odihnesc bine pe suprafata ei, fermitatea fiind una medie spre mare. De asemenea, este usor de intretinut, iar in ansamblu, sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Relaxa Confort Violet

9

Calitate

9.0/10

Rezistenta

8.8/10

Confort

9.0/10

Pret

9.1/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Doua fete: iarna si vara
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.