Saltea Super Ortopedica Red Line 7 zone de confort, 14+2 Memory, Anatomica , Husa antibacteriana,

Red Line este o saltea ferma din gama celor super ortopedice, care au rolul de a asigura o pozitie corecta corpului in timpul somnului. De asemenea, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de paa la 100 de kg de persoana.

Salteaua Red Line este realizata din  materiale de inalta calitate, avand la baza spuma elastica Green Form HD prevazuta cu celulatie deschisa, ceea ce va oferi o sustinere anatomica intregului corp si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Aceasta este prevazuta cu profilare pe 7 zone de confort, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa saltelei este prevazuta cu mesa 3D Free Air oferind o aerisire interna optima, mentinand astfel un mediu curat si sanatos. In plus, aceasta este prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o veti putea detasa si spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati 72 de ore dupa ce o veti despacheta, astfel incat sa isi poata reveni la forma initiala pentru a putea fi folosita. In plus, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafat acesteia fiind ca ar putea degrada ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 19 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Super Ortopedica Red Line 80x200 cm

Saltea Super Ortopedica Red Line 90x200 cm

Saltea Super Ortopedica Red Line 140x190 cm

Saltea Super Ortopedica Red Line 140x200 cm

Saltea Super Ortopedica Red Line 160x190 cm

Saltea Super Ortopedica Red Line 160x200 cm

Saltea Super Ortopedica Red Line 180x200 cm

Garantia pentru acest produs este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Red Line? Concluzii & Pareri

Red Line este o saltea ce ofera o sustinere eficienta corpului, avand un nivel de fermitate ridicat. Clientii au declarat ca nu le-a fost dificil sa se adapteze cu nivelul de fermitate, dimpotriva, a fost foarte usor. In final, se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati, ba chiar fara dureri de spate. Apreciaza foarte mult faptul ca pot detasa husa pentru a ii asigura o igienizare optima. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Red Line

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 zone de confort
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Husa detasabila
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.