Saltea Quantum Oro Light – Review si Pareri obiective

0
(0)

Quantum Oro Light este o saltea ferma prevazuta cu placa de arcuri ce are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg de persoana. Poate fi o alternativa interesanta pentru cei ce au nevoie sau prefera o sustinere potrivita, oferind un somn linistit pe tot parcursul noptii.

Salteaua Quantum Oro Light este realizata cu ajutorul sistemului de arcuri Hercules, oferind importante proprietati ortopedice si anatomice. Prezinta strat dublu de pasla, primul strat fiind mai tare, iar cel de-al doilea moale, tocmai pentru a crea elasticitate si confort ridicat. Topper-ul integrat asigura extraconfort, protectie si o buna rezistenta in timp.

Husa saltelei este realizata din tricot moale, matlasat cu fibra siliconica, din material natural cu finisaj placut, asigurand un confort sporit si o buna protectie impotriva bacteriilor, acarienilor,alergenilor, prevenind si transpiratia excesiva.

Pentru ca este recomandata intoarcerea periodica a saltelei de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara, aceasta a fost prevazuta cu manere pentru o manipulare mai usoara. In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarear de produse chimice de curatare pe suprafata ei fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Aceasta prezinta o grosime de 35 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Quantum Oro Light 140x200

Saltea Quantum Oro Light 160x200

Saltea Quantum Oro Light 180x200

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Quantum Oro Light? Concluzii & Pareri

Quantum Oro Light este o saltea ferma, ce ofera o sustinerere eficienta corpului asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia. Este usor de intretinut, iar din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Quantum Oro Light

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.7/10

Pret

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Poate sustine greutati de pana la 150 de kg de persoana

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *