Saltea Previ Silver memory 14+8, Husa cu ioni de argint

0
(0)

Previ Silver memory 14+8 este o saltea realizata din spuma cu memorie ce pune la dispozitive un nivel de fermitate mediu, oferind tot confortul de care ai nevoie pe parcursul noptii. Modelul in discutie este adresat persoanelor cu greutatea de maxim 120 de kg.

Salteaua Previ Silver memory 14+8 este alcatuita dintr-un strat superior realizat din 8 cm de Memory Foam cu o densitate de 60 kg/mc si un strat inferior alcatuit din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience avand o densitate de 38 kg/mc. Spuma cu memorie reuseste sa distribuie in mod uniform greutatea pe suprafata saltelei, astfel incat corpul va capata o pozitie naturala, iar coloana verterbrala o pozitie adecvata. De asemenea, punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului sunt eliberate, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Pe marginea saltelei se afla banda 2D perimetrala ce permite ventilarea optima a interiorului acesteia. Astfel, umezeala rezultata in timpul somnului va fi eliberata, iar bacteriile si mucegaiul nu se vor mai putea dezvolta in interiorul sau.

Referitor la moduil de intretinere, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul. In plus, este bine ca o data la trei luni sa mutati salteaua de o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Pentru ca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. In plus, in cel mult 10 zile de la primirea saltelei, aceasta va trebui desfacuta din folie. Atentie la instrumentele cu care desfaceti folia pentru a nu deteriora produsul.

Aceasta prezinta o grosime de 25 cm si poate fi gasita in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Previ Silver memory 14+8, Husa cu ioni de argint, 90 x 200 cm

Saltea Previ Silver memory 14+8, Husa cu ioni de argint, 140 x 200 cm

Saltea Previ Silver memory 14+8, Husa cu ioni de argint, 160 x 200 cm

Saltea Previ Silver memory 14+8, Husa cu ioni de argint, 180 x 200 cm

Garantia oferita pentru acest model de saltea este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Previ Silver memory 14+8? Concluzii & Pareri

Previ Silver memory 14+8 este o saltea foarte confortabila ce ofera o sustinere eficienta corpului ce poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul. Clientii confirma faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa pentru ca este foarte comoda. De asemenea, sustin ca a trecut si proba timpului, iar pana in prezent nu au avut nicio problema cu ea. O reocmanda si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret bun.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: Previ Silver memory 14+8

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma cu memorie
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Banda 2D perimetrala
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *