Saltea ortopedica PREVI Aquagel Medical Air-Plus Ortopedic Comfort Review si Pareri pertinente

0
(0)

PREVI Aquagel Medical Air-Plus Ortopedic Comfort este un model de saltea ortopedica prevazuta cu spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta este potrivita pentru persoane cu greutati de pana la 100 de kg.

Salteaua PREVI Aquagel Medical Air-Plus Ortopedic Comfort este prevazuta cu un strat superior format din 5 cm de spuma Memory Aquagel-AirFresh si un strat inferior alcatuit din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Pe ambele parti, prezinta strat de material termosreglator, antitranspirant si antialergic cu densitatea de 300 g/mp. Totodata, stratul de spuma Mmeory Aquagel previne incalzirea saltelei in contact cu corpul nostru asigurand un bun confort termic si o ventilatie excelenta.

Materialul de acoperire soft care Aloe Vera permite saltelei sa repire pe toata suprafata, astfel incat va beneficia de o buna aerisire. Astfel, toata umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliberata rapid prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.

Tesatura de acoperire este tip Aloe Vera este realizata din material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte. Ofera efect antibacterian, antistatic si antialergic pentru a mentine suprafata curata. In acest fel, va preveni dezvoltarea acarienilor, ciupercilor si prafului.

Mai mult decat atat, include o banda 3D perimetrala care imbunatateste aerisirea interiorului saltelei.

Spuma cu memorie permita distribuirea uniforma a greutatii ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. Astfel, musculatura se va relaxa complet si va veti putea bucura de un somn linistit.

Intretinerea acesteia este foarte simpla. Trebuie doar as o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora-o ireversibil. In plus, pentru o uzura uniforma, se recomanda intoarcerea acesteia de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona picioarelor si cea a capului.

Este disponibila in mai multe dimensiuni si vine la pachet cu o garantie de 3 ani.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua ortopedica PREVI Aquagel Medical Air-Plus Ortopedic Comfort ? Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica PREVI Aquagel Medical Air-Plus Ortopedic Comfort  este un model fabricat in Romania ce asigura o buna sustinere corpului si un somn linistit. Clientii sunt multumiti de ea si confirma ca este o saltea confortabila. Se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, sustinand ca este o alegere excelenta si pentru cei care se confrunta cu dureri de spate. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: PREVI Aquagel Medical Air-Plus Ortopedic Comfort 

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Usor de intretinut
  • Hipoalergenica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *