Saltea Ortopedica, PREVI, Aloe Therapy Review si Pareri pertinente

PREVI Aloe Therapy este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu, asigurand astfel o buna sustinere intregului corp. De asemenea, trebuie sa stiti ca este potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 110 kg.

Salteaua ortopedica PREVI Aloe Therapy este formata dintr-un strat inferior format din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience si un strat superior format din 3 cm de spuma Aquagel-AirFresh. Datorita spumei Aquagel, salteaua previne incalzirea in contact cu corpul nostru oferind astfel o temperatura constanta. Totodata, este o spuma hipoalergenica, foarte fresh, avand proprietatea de a regla temperatura. Caldura este dispersata pe toata suprafata saltelei, oferind astfel un bun confort.

Beneficiind de proprietati ortopedice, aceasta asigura o pozitie confortabila coloanei vertebrale si articulatiilor. Previne tensiunea musculara si este excelenta si pentru cei care sufera de scolioza, hernie de disc si asa mai departe.

Intretinerea saltelei este foarte usoara. Trebuie doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu folositi, in schimb, produse chimice care ar putea sa o deterioreze. De asemenea, regulat, intoarceti-o de pe o parte pe cealalta inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara. In acest fel, ii veti putea asigura o uzura uniforma.

Pentru ca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Acest model prezinta o grosime de 20 de cm si este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 36 de luni.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua ortopedica PREVI Aloe Therapy? Concluzii si Pareri

PREVI Aloe Therapy este o saltea ortopedica foarte confortabila, ce asigura o buna sustinere corpului disponibila la un pret avantajos. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc bine pe suprafata acesteia. Nu este nici prea dura, nici moale, astfel ca dimineata se trezesc relaxati si foarte bine odihniti. O recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: PREVI Aloe Therapy

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Spuma termoregulatoare si antitranspirata
  • Gama variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.