Saltea ortopedica PRESTIGE Zero Gravity | Review si Recomandari

PRESTIGE Zero Gravity face parte din gama saltelelor ortopedice fiind prevazuta cu arcuri individuale, punand la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Poate fi o optiune buna si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui, iar greutatea maxima pe care o poate sustine este de 130 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica PRESTIGE Zero Gravity este realizata din arcuri individiale si spuma Memory punand la dispozitie sapte zone de confort. Reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Mai mult decat atat, imbunatateste chiar si circulatia sangelui.

Intretinerea produsului este foarte facila fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare care ar putea deteriora produsul. De asemenea, pentru a ii asigura o uzura uniforma, aceasta trebuie intoarsa o data la trei luni de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Grosimea saltelei este de 22 de cm si este disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni potrivite fie pentru paturi single, fie pentru cele matrimoniale. Toate dimensiunile disponibile le puteti gasi aici.

Merita cumparata salteaua ortopedica PRESTIGE Zero Gravity? Review & Pareri

Salteaua PRESTIGE Zero Gravity poate fi o alternativa buna pentru cei care isi doresc o saltea nici tare, dar nici exagerat de moale, fiind un produs fabricat in Romania. Cumparatorii sustin ca se odihnesc bine pe ea, salteaua este placuta si ofera un somn odihnitor. In plus, gama variata de dimensiuni a reprezentat pentru ei un avantaj important. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.Saltea ortopedica PRESTIGE Zero Gravity

Review pe scurt: PRESTIGE Zero Gravity

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Confortabila
  • Usor de intretinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.