Saltea ortopedica, Prestige, Smart Zero Gravity | Review si Pareri utile

0
(0)

Prestige Smart Zero Gravity este un model de saltea ortopedica prevazuta cu arcuri individuale ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta este capabila sa sustina o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Prestige Smart Zero Gravity este un produs fabricat in Romania realizat din arcuri individuale, dar si din spuma HR de inalta densitate. Ofera proprietati ortopedice ce asigura o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Stratul intern al saltelei este alcatuit din spuma cu celule deschise ce asigura un grad excelent de ventilare pentru a elimina rapid umezeala rezultata in timpul noptii, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Amelioreaza cu succes punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet.

Invelisul exterior este fabricat din tesatura elastica hipoalegenica ce oera o buna protectie impotriva acarienilor, ciupercilor si bacteriilor. Tesatura este respirabila, ofera efect termoreglator si ajuta la mentinerea unei temperaturi corporale optime.

Totodata, intretinerea saltelei este foarte usoara. Trebuie doar sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua. Nu folositi produse chimice pe suprafata ei fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Are o grosime totala de 22 de cm, iar grosimea spumei din compozitie este de 2 cm.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua ortopedica Prestige Smart Zero Gravity Concluzii & Pareri

Salteaua ortopedica Prestige Smart Zero Gravity este un model ce ofera o buna sustinere corpului asigurand un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si de modul in care se odihnesc pe suprafata ei sustinand ca este foarte comoda, sustine eficient corpului, iar dimineata se trezesc mai bine odihniti si, mai ales, fara dureri de spate. Din punctul lor de vedere au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Saltea ortopedica, Prestige, Smart Zero Gravity Review & Pareri

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • 7 zone de confort
  • Reversibila
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *