Saltea Ortopedica, Prestige, Smart Imperial Platinum | Review si Recomandari

0
(0)

Prestige Smart Imperial Platinum este o saltea ortopedica fabricata in Romania ce pune la dispozitia uitlizatorului un nivel de fermitate ridicat. Ofera o buna sustinere corpului putand fi o optiune de luat in considerare chiar de catre persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui, singura conditie fiind aceea ca greutatea sa nu depaseasca 120 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Prestige Smart Imperial Platinum preziinta o grosime de 26 de cm si este relizata din arcuri tip Bonell bitroconice ce alcatuiesc mizerul saltelei, bobinele arcului fiind conectate mecanic intre ele prin fire metalice. Un arc tratat termic impiedica posibilitatea colapsului in zonele cu presiune intensa a corpului. Sunt o solutie potrivita pentru persoanele carora le plac saltelele mai dure. Diametrul arcurilor este de 84 mm si grosimea sarmei de 2.2 mm. Pe ambele parti, salteaua prezinta pasla de 2200 g oferind fermitate si rigiditate saltelei. Peste acest suport a fost adaugata o cantitate generoasa de spuma poliuretanica ce ofera un nivel de confort foarte bun. Datorita proprietatilor ortopedice, salteaua asigura o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Pentru buna intretinere a acestei saltele, se recomanda aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul. Totodata, se recomanda intoarcerea saltelei de pe o parte pe alta inversand inclusiv zona superioara si cea inferoara pentru a ii asigura o uzura uniforma. Pentru a proteja salteaua ar fi bine sa folositi o husa impermeabila.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparatea salteaua ortopedica Prestige Smart Imperial Platinum? Concluzii & Pareri

Prestige Smart Imperial Platinum este un model bun pe care il puteti lua in calcul cu incredere ce ofera o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata, se odihnesc bine pe suprafata acesteia, iar multi dintre ei pot confirma ca durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. Dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Saltea Ortopedica, Prestige, Smart Imperial Platinum

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Prestige Smart Imperial Platinum

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Buna sustinere intregului corp
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *