Saltea, Ortopedica, Prestige, Smart Diamant DeLux | Review si Pareri utile

Prestige Smart Diamant DeLux este o saltea ortopedica ce pune la dispozitie un nivel de fermitate ridicat, fiind o optiune excelenta chiar si pentru persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la  110 kg de persoana.

Salteaua Prestige Smart Diamant DeLux asigura o pozitie anatomica intregului corp, fiind excelenta si pentru persoanele care au probleme cu spatele, gatul sau articulatiile. Este fabricata din arcuri Bonell bitronconice ce alcatuiesc miezul saltelei, fiind conectate mecanic intre ele prin fire metalice. Un arc tratat termic previne colapsul in zonele cu presiune intensa a corpului. Pe ambele parti, exista si o pasla care contribuie la duritatea si rigiditatea saltelei. Peste suportul textil, s-a pus o cantitate generoasa de spuma poliuretanica, iar matlasarea materialelor sporesc nivelul de confort in timpul somnului.

Sistemul de aerisire 3D permite aerului sa patrunda eficient in structura interioara a saltelei reusind astfel sa elimine toata umezeala acumulata in timpul somnului, prevenind dezoltarea bacteriilor si mucegaiului. In plus, tehnologia 3D Spacer permite redistribuirea presiunii in mod uniform pe arcuri, pentru o postura mai buna si o pozitie corecta.

Intretinerea produsului este foarte simpla, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare care ar putea deteriora ireversibil salteaua.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 24 de cm si vine la pachet cu o garantie de trei ani.

Verifica dimensiunile disponibile!

Merita cumparata salteaua ortopedica Prestige Smart Diamant DeLux? Concluzii & Pareri

Salteaua Prestige Smart Diamant DeLux este un model fabricat in Romania foarte confortabil ce asigura o sustinere corecta corpului si un somn de calitate. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Multi dintre ei au achizitionat-o fiindca se confruntau cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, iar acum pot confirma ca se simt mult mai bine, fiind exact cum se asteptau. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.Saltea, Ortopedica, Prestige, Smart Diamant DeLux

Review pe scurt: Prestige Smart Diamant DeLux

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietat ortopedice si anatomice
  • Sustine foarte bine corpul
  • Sistem de aerisire 3D
  • Tehnologie 3D Spacer

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.