Saltea ortopedica, PRESTIGE Premium Onix | Review si Recomandari

PRESTIGE Premium Onix face parte din gama saltelelor ortopedice punand la dispozitie un nivel mediu. Asigura o buna sustinere corpului fiind o optiune excelenta pentru persoane cu greutate maxima de 90 kg.

Salteaua ortopedica PRESTIGE Premium Onix este realizata din arcuri Bonnel din otel carbon oferind o durabilitate si elasticitate optima. Datorita proprietatilor ortopedice, asigura o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa este realizata din stofa Jacquard de buna calitate, fiind foarte placuta la atingere. In plus, prezinta proprietati hipoalergenice si antibacteriene.

Pe laterale, prezinta sistem de ventilatie ce ofera o buna circulatie aerului in interiorul produsului pentru a preveni acumularea umezelii rezultate in timpul somnului. Astfel, va impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in interiorul sau.

Intretinerea produsului este destul de simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare care ar putea deteriora ireversibil salteaua. In plus, o data la trei luni trebuie intoarsa de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara, in acest fel asigurandu-i o uzura uniforma.

Este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea ortopedica, PRESTIGE Premium Onix, 140x200x22 cm

Saltea ortopedica, PRESTIGE Premium Onix, 160x200x22 cm

Saltea ortopedica, PRESTIGE Premium Onix, 180x200x22 cm

Garantia cu care vine la pachet este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua ortopedica PRESTIGE Premium Onix? Concluzii & Pareri

Salteaua PRESTIGE Premium Onix este o varianta rezonabila ca pret ce ofera proprietati ortopedice pentru o sustinere optima a corpului. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc bine pe ea, are o fermitate medie spre mare, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.Saltea ortopedica, PRESTIGE Premium Onix,

Review pe scurt: PRESTIGE Premium Onix

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Sistem aerisire
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.