Saltea ortopedica, Prestige, Platinum SmartLine | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Prestige Platinum SmartLine face parte din gama saltelelor ortopedice ferme ce pot reprezenta o solutie eficienta si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. De asemnea, trebuie sa aveti in vedere ca acest model este potrivit pentru persoane cu greutate maxima de 110 kg.

Salteaua Prestige Platinum SmartLine este un produs fabricat in Romania si ofera un grad ridicat de fermitate pentru un bun suport anatomic chiar si pentru persoanele cu greutati mai mari sau cu dureri cronomice. Daca aveti probleme cu spatele,g atul sau articulatiile, o astfel de saltea ar putea fi ceea ce va trebuie.

Salteaua in discutie este fabricata din arcuri tip Bonell bitroconice ce alcatuiesc miezul elastic al saltelei, bobinele arcului fiind conectatge mecanic intre ele prin fire metalice. Un arc tratat termic elimina posibilitatea colapsului in zonele cu presiune mare a corpului. Diametrul arcurilor este de 84 mm avand o grosime a sarmei de 2.2 mm.

Pe ambele parti, salteaua prezinta o plasa de arcuri ce asigura o buna rigiditate si duritate saltelei. Peste acest suport textil, s-a pus si o cantitate geneorasa de spuma poliuretanica sporind astfel nivelul de confort. Mai mult decat atat, cantul saltelei este intarit de jur-imprejun cu spuma poliurtanica avand o grosime de 5 cm pentru a impiedica deformarea in timp a plasei de arcuri. In plus, spuma are capacitatea de a isi recapata forma foarte usor.

Intretinerea acesteia este foarte usoara, trebuie doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu se recomanda, in schimb, sa folositi produse chimice de curatare care ar putea deteriora produsul. In plus, epntru  mai multa protectie, puteti opta pentru o protectie impermeabila de saltea.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua ortopedica Prestige Platinum SmartLine? Concluzii & Pareri

Salteaua ortopedica Prestige Platinum SmartLine este un model ferm, care sustine foarte bine corpul, fiind o optiune de luat in considerare chiar si de catre cei care au o greutate mai mare sau care se confrunta cu dureri de spate sau gat. Cumparatorii confirma faptul ca sustine foarte bine corpul si mai ales coloana vertebrala, se odihnesc bine pe ea si este o solutie optima pentru nevoile lor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Saltea ortopedica, Prestige, Platinum SmartLine

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Prestige Platinum SmartLine

9.5

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Potrivita si pentru persoane supraponderale sau cu probleme la nivelul coloanei si articulatiilor
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *