Saltea ortopedica cu sistem de aerisire, Prestige Platinium Deluxe, cu plasa de arcuri, PRESTIGE | Review si Pareri pertinente

Prestige Platinium Deluxe este o saltea ortopedica prevazuta cu plasa de arcuri ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. In acelasi timp, poate suporta o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Prestige Platinium Deluxe este un produs fabricat in Romania s este foramta din arcuri tip Bonell bitroconice ce compun miezul elastic al saltelei, bobinele arcului fiind conectate mecanic intre ele prin fire metalice. Un arc tratat termic impiedica posibilitatea colapsului in zonele cu presiune mare a corpului. Diametrul arcurilor este de 84 mm cu grosimea sarmei de 2.2 mm. Pe ambele parti ale plasei de arcuri exista o pasla care constituie conditia potrivita pentru cei care prefera o saltea rigida si dura. Pe suportul textil, se afla o canitate generoasa de spuma poliuretanica, matlasarea materialelor oferind un plus de confort in timpul somnului.

In acelasi timp, cantul saltelei este intarit de jur-imprejur cu spuma poliuretanica ce preiznta o densitate de 21 kg/mc si o grosime de 5 cm evitand deformarea in timp a plasei de arcuri.

Modelul in discutie reuseste sa ofere o sutinere eficienta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale, putand fi o solutie eficienta si pentru cei care se confrunta cu disconfort sau anumite probleme la nivelul spatelui.

Intretinerea saltelei este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare care ar putea deteriora ireversibil produsul. De asemenea, pentru mai multa protectie, puteti achizitiona si o husa impermeabila. Iar pentru o uzura uniforma, o data la trei luni va trebui intoarsa de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua ortopedica Prestige Platinium Deluxe? Concluzii & Pareri

Salteaua Prestige Platinium Deluxe este un model ce ofera un nivel de fermitate mediu asigurand o buna sustinere corpului pe timpul noptii. Cumparatorii sustin ca este o saltea compacta, pe care se odihnesc bine, cconforttabila si usor de intretinut. Nu este nici foarte dura, nici prea moale, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.Saltea ortopedica cu sistem de aerisire, Prestige Platinium Deluxe

Review pe scurt: Prestige Platinium Deluxe

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Intretinere usoara
  • Sustinere eficienta a corpului

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.