Saltea superortopedica, Prestige, EMERALD | Review si Pareri avizate

0
(0)

Prestige EMERALD este o saltea superortopedica prevazuta cu spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat. Aceasta este o solutie eficienta pentru persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui sau care prefera suprafetele de dormit ferme, putand sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Salteaua Prestige EMERALD este realizata din 18 cm de spuma poliuretanica super elasica Wellform HD si un strat de 5 cm de spuma Memory Foam oferind proprietati ortopedice ce vizeaza sustinere corecta si eficienta a corpului, indeosebi, a coloanei vertebrale. Aceasta reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet. Totodata, spuma Memory Foam este termosensibila si asigura o buna ventilatie saltelei.

Husa este realizata din tricot termoregulator, antitranspirant si antialergic. Este usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. In schimb, nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora ireversibil salteaua. Ar fi recomandat sa protejati mai bine salteaua cu o husa.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce o despachetati, sa asteptati circa 48 de ore pentru a putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Desfaceti cu mare atentie ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Pentru o uzura uniforma se comanda ca o data la trei luni sa intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta, inversand zona superioara cu cea inferioara.

Un alt avantaj al acestei saltele se refera si la gama variata de dimensiuni in care poate fi gasita fie ca sunteti in cautarea unei saltele single, fie o saltea matrimoniala. Aici si aici puteti gasi toate dimensiunile disponibile.

Merita cumparata salteaua ortopedica Prestige EMERALD? Concluzii & Pareri

Prestige EMERALD este o saltea buna ce asigura o sustinere eficienta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Actualii cumparatori au declarat ca se odihnesc bine pe suprafata ei, adaptandu-se foarte usor nivelului de fermitate. Durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut, iar dimineata se simt mult mai odihniti. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Saltea superortopedica, Prestige, EMERALD

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Pareri pe scurt: Prestige EMERALD

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Materiale hipoalergenice
  • Sustinere corecta a corpului
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *