Saltea superortopedica, Prestige, Coral Clasic | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Prestige Coral Clasic este o saltea superortopedica, prevazuta cu plasa de arcuri ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Salteaua superortopedica Prestige Coral Clasic este prevazuta cu arcuri de duritate medie spre mare oferind corpului o sustinere eficienta si o pozitie confortabila in timpul somnului. Sistemul de arcuri tip Bonnel este realizat din otel-carbon, oferind o durata de viata indelungata saltelei.  Acestea ofera proportia optima intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate pentru a nu va simti ca va afundati in saltea, dar nici ca va odihniti pe o saltea prea dura.

Salteaua este prevazuta cu butoni de aerisire ce permit aerului sa patrunda in interiorului sau, eliminand toata umezeala rezultata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu vor avea snsa sa se dezvolte in structura sa interioara.

Suprafata exterioara este realziata din stofa Jakard ce asigura o buna ventilatie aerului, dar si confortul necesar. Imprimeul husei poate sa difere in functie de disponibilitatea producatorului. In plus, trebuie mentionat si faptul ca salteaua in discutie prezinta o fata de vara si o fata de iarna, iar producatorii recomanda intoarcerea periodica a saltelei de pe o parte pe alta pentru a ii oferi o uzura uniforma, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara.

Este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea superortopedica, Prestige, Coral Clasic, 140x200x19 cm

Saltea superortopedica, Prestige, Coral Clasic 160x200x19 cm

Saltea ortopedica PRESTIGE Clasic Coral, 180x200x19cm

Totodata, garantia cu care vine la pachet este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua superortopedica Salteaua superortopedica Prestige Coral Clasic? Concluzii & Pareri

Salteaua Prestige Coral Clasic  este o varianta rezonabila ca pret ce asigura o sustinere optima corpului, dar si confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia. Nu este nici foarte tare, dar nici prea moale, sustine eficient corpul si ofera un somn odihnitor. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Prestige Coral Clasic 

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Fata vara-iarna
  • Butoni pentru aerisire

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *