Saltea ortopedica, PRESTIGE, Clasic Superortopedica | Review si Sfaturi utile

PRESTIGE Clasic Superortopedica face parte din gama saltelelor ortopedice potrivite chiar si pentru persoane care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui,  asigurand astfel o buna sustinere intregului corp, dar mai ales, coloanei vertebrale. In acelasi timp, trebuie sa luati in considerare faptul ca aceasta poate fi o optiune buna pentru persoane cu greutatea de pana la 90 de de kg.

Salteaua PRESTIGE Clasic Superortopedica este un model prevazut cu arcuri cu duritate medie spre mare ce ofera o pozitie buna intregului corp, permitandu-i acestuia sa se relazeze eficient. Sistemul de arcuri de tip bonell din otel carbon asigura o durata de viata mare saltelei. Acestea sunt tratate termic pentru fiabilitate oferind proportia optima intre gradul de elasticitate cel de rigiditate. Nivelul de fermitate mediu pe care il ofrea nu va crea senzatia de afundare in saltea, insa nici nu va provoca disconfort ca o saltea dura.

Arcurile Bonell prezinta un diametru de 86 mm si sunt realiate din sarma otel carbon de 2.2 mm. Spuma poliuretanica de densitate mare contribuie la un bun confort utilizatorului.

Salteaua are o inaltime de 19 cm, insa producatorii atentioneaza faptul ca prin prisma procesului de fabricare pot aparea diferente la dimensiunile saltelei de plus sau minus 2 cm.

In ceea ce priveste intretinerea produsului este suficient sa aspirati si sa aeristi periodic salteaua. Nu folositi produse chimice de curatare fiindca riscati sa deteriorati produsul. In plus, pentru mai multa protectie puteti opta si pentru o husa impermeabile. Se recomanda intoarcerea ei o data la aproximativ trei luni pentru a ii asigura o uzura uniforma, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparatea salteaua ortopedica PRESTIGE Clasic Superortopedica? Concluzii & Pareri

Salteaua PRESTIGE Clasic Superortopedica este un produs fabricat in Romania ce poate constitui o alternativa de luat in considerare ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie au facut o alegere potrivita, se odihnesc bine pe ea, fiindca nu este nici foarte tare, dar nici prea moale. Dimineata  nu se mai trezesc cu dureri de spate, ci sunt mai relaxati si  mai bine odihniti. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Saltea ortopedica, PRESTIGE, Clasic Superortopedica

Recenzii pe scurt: PRESTIGE Clasic Superortopedica

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Confort

9.5/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Sistem de aerisire
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.