Saltea ortopedica Prestige Aloe Vera Hygiene Bio Memory 18+5 Review si Pareri

Prestige Aloe Vera Hygiene Bio Memory 18+5 este o saltea ortopedica ce pune la dispozitia utilizatorului un  nivel de fermitate mediu, fiind o buna optiune si pentru cei care se confrunta cu diferite tipuri de afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 140 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Prestige Aloe Vera Hygiene Bio Memory 18+5 este un produs fabricat in Romania ce prezinta o baza superortopedica si spuma cu memorie pentru un bun confort. Baza saltelei este realizate dintr-o placa de spuma poliuretanica profilata la baza, cu grosimea de 18 cm din poliuretan super elastic Wellform HD si o placa de spume Bio Memory Foam cu grosimea de 5 cm. Utilizand tehnologia de ultima generatie pentru profilarea spumei piliuretanice, miezul este foarte bine ventilat, ceea ce face ca toata umezeala acumulata in timpul somnului sa fie eliberata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte pe suprafata sa. Totodata, distribuie uniform greutatea pe suprafata sa ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. In acest fel, musculatura se poate relaxa complet, iar voi va puteti bucura de un somn linistit.

Husa acesteia este fabricata din material tratat cu extract de Aloe Vera, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos. Mai mult decat atat, aceasta include un fermoar ceea ce va permite sa o detasati si sa o spalati in  masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Se recomanda aerisirea si aspirarea periodica a saltelei, precum si intoarcerea ei de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara. Astfel, ii veti asigura o uzura uniforma.

Daca salteaua vine expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

Aceasta are o grosime de 25 de cm si este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata salteaua Prestige Aloe Vera Hygiene Bio Memory 18+5? Concluzii si Pareri

Prestige Aloe Vera Hygiene Bio Memory 18+5 este o saltea ortopedica foarte confortabila ce asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Este comoda, usor de intretinut, husa din dotare putand fi detasata foarte usor. Dupa parerea lor, au facut o alegere foarte buna pentru nevoile lor, considerand raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Prestige Aloe Vera Hygiene Bio Memory 18+5

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • 7 zone de confort
  • Gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.