Saltea de pat , Poket Spring Ultra Form , Royal Flex , cu arcuri individuale – Review si Pareri pertinente

0
(0)

Poket Spring Ultra Form Royal Flex este un model de saltea prevazuta cu arcuri individuale ce ofera un nivel de fermitate mediu, fiind ideala pentru cei care prefera modelele cu arcuri in detrimentelor celor cu spuma. Poate fi folosita de catre persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua Poket Spring Ultra Form Royal Flex prezinta in structura arcuri cu diametrul de 5.6 cm fiind realizate din otel carbon cu grosimea de 1.8 mm si spuma poliuretanica de inalta densitate. De asemenea, pe laterale dispune de banda de aerisire spaceair care permite patrunderea aerului in interiorul saltelei, eliminand eficient umezeala rezultata in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa.

Fiindca este recomandata mutarea de pe o parte pe alta regulat pentru a ii oferi o uzura uniforma, aceasta a fost prevazuta cu patru manere pentru o manipulare cat mai usoara.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Are o grosime de 24 de cm si este disponibila in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea de pat , Poket Spring Ultra Form , Royal Flex 120 x 200

Saltea de pat , Poket Spring Ultra Form , Royal Flex 140x200

Saltea de pat , Poket Spring Ultra Form , Royal Flex 160x200

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Poket Spring Ultra Form Royal Flex? Concluzii & Pareri

Poket Spring Ultra Form Royal Flex este o saltea potrivita pentru cei care prefera modelele cu arcuri punand la dispozitie un nivel de fermitate mediu. De asemenea, cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta sustinand ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, sustine bine intreg corpul, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. O recomanda cu toata increderea mai departe celor care cauta o saltea cu arcuri confortabila si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Poket Spring Ultra Form Royal Flex 

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustine eficient corpul
  • Banda de aerisire
  • Patru manere pentru manipulare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *