Saltea de pat Ortopedica Memory 20+3+3, Ioni de Argint, Top Line, fara arcuri, Ortopedicus | Review si Pareri utile

0
(0)

Ortopedicus Top Line Memory 20+3+3 este o saltea ortopedica realizata din spuma, ce ofera un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Poate fi o optiune inspirata pentru persoanele a caror greutate ajunge pana la 130 de kg.

Salteaua de pat Ortopedicus Top Line Memory 20+3+3 este un model gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Prezinta in compozitie spuma aerata Luft HD cu grosimea de 20 de cm prevazuta cu celulatie deschisa, foarte elastica si rezistenta in timp. Ofera o buna ventilatie saltelei, confort sporit si rezistenta in timp. Totodata,  prezinta si spuma cu memorie Memory Foam HD cu grosimea de 3 cm foarte placuta la atingere, cu celulatie inchisa ce ofera un plus de confort, amortizand miscarile din timpul somnului.

Husa este prevazuta cu lateral cu tesatura tridimensionala 3D Freeze, tip fagure ce asigura un flux de aer bun, mentinand salteaua curata si aerisita. Este groasa si placuta la atingere, iar avnatajul acesteia este ca poate fi detasata si spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Salteaua este expediata in forma rulata si vidata, iar dupa ce o primiti, va trebui sa o despachetati imediat. Veti astepta 24 de ore pentru ca produsul sa isi revina la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Se recomanda aerisirea si aspirarea periodica a saltelei. De asemenea, Intoarceti salteaua de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara.

In plus, un alt avantaj al acesteia este ca poate fi gasita intr-o gama foarte variata de dimensiuni. Toate dimensiunile disponibile le puteti gasi aici. Garantia cu care vine la pachet este de 15 ani.

Verifica dimensiuni si pret!

Merita cumparata salteaua de pat Ortopedica Memory 20+3+3, Ioni de Argint, Top Line, fara arcuri, Ortopedicus? Concluzii & Pareri

este un model de inalta calitate, foarte confortabil si rezistent ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Sustine corect corpul, dar mai ales coloana vertebrala, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Saltea de pat Ortopedica Memory 20+3+3, Ioni de Argint, Top Line, fara arcuri.png

V-a ajutat acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Ortopedicus Top Line Memory 20+3+3

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Materiale de calitate
  • Rezistenta mare
  • Garantie de 15 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *