Saltea de pat Ortopedica Memory HD, Argentum Strong 14+4+2, Ortopedicus Review si Pareri

Ortopedicus Memory HD Argentum Strong 14+4+2 este o saltea ortopedica prevazuta cu fermitate medie spre mare ideala si pentru persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 125 de kg de persoana.

Salteaua de pat Ortopedicus Memory HD Argentum Strong 14+4+2 este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Este fabricata din spuma aerata Luft HD ce are grosimea de 14 cm oferind o buna elasticitate si rezistenta in timp. In plus, permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei pentru o buna ventilatie. In acelasi timp, salteaua este prevazuta si cu un strat de spuma Memory Foam HD cu grosimea de 4 cm prevazuta cu celulatie inchisa ce sporeste nivelul de confort, asigurand astfel un somn linistit si relaxant.

Husa saltelei este de tip Argentum utilizat la coaserea acesteia si reprezinta un textil cu fibra de foarte buna calitate, contribuind la mentinerea unui mediu curat si sanatos.

Mai mult decat atat, pentru o buna intretienrea se recomanda sa aerisiti si sa aspriati periodic salteaua. De asemenea, o puteti intoarce de pe o parte pe cealalta, inversand zona superioara si cea inferioara. Nu folositi produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora-o ireversibil.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa despachetati si sa asteptati circa 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

In plus, este disponbila intr-o gama foarte variata de dimensiui atat in varianta single, cat si in varianta matrimoniala. Totodata, vine la pachet cu o garantie de 8 ani.

Verifica oferta de pret!

Merita cumparata salteaua Ortopedicus Memory HD Argentum Strong 14+4+2? Concluzii & Pareri

Ortopedicus Memory HD Argentum Strong 14+4+2 este o saltea ortopedica foarte confortabila ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii sunt incantati de ea si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei, iar durerile de spate s-au diminuat sau chiar au disparut. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Ortopedicus Memory HD Argentum Strong 14+4+2

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Spuma aerata
  • Disponibila intr-o gama foarte varaita de dimensiuni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.