Saltea de pat Ortopedica, Memory 15+3, Aloe Vera, Ortopedicus Review si Pareri

0
(0)

Salteaua de pat Ortopedicus Memory 15+3 este un model ortopedic ce ofera un nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand o buna sustinere intregului corp. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Ortopedicus Memory 15+3 este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Are la baza spuma inteligenta Grun tech care asigura o distributie optima a greutatii pe suprafata sa, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, prezinta si un strat de 7 cm de spuma Memory Foam care este foarte pufoasa si placuta la atingere, aducand astfel un plus de confort.

Husa produsului este tip Aloe Vera, placuta si aspectuoasa ce a fost prevazuta cu fermoar, putand fi detasata cu usurinta si spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Salteaua este expediata in forma rulata si vidata, motiv pentru care dupa ce o despachetati va trebui sa asteptati 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. De asemenea, fiti atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Aspirati si aerisiti periodic salteaua pentru a indeparta praful de pe ea. In plus, o puteti proteja optand pentru o husa impermeabila sau chiar si pentru un topper.

Vine la pachet cu o garantie de 5 ani. Mai mult decat atat, o puteti gasi intr-o gama foarte variata de dimensiuni fie pentru paturile single, fie pentru cele matrimoniale.

Verifica oferta de pret!

Merita cumparata salteaua Ortopedicus Memory 15+3? Concluzii & Pareri

Salteaua Ortopedicus Memory 15+3 este un model foarte confortabil care asigura o buna sustinere corpului asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca somnul lor s-a imbunatatit considerabil de cand se odihnesc pe suprafata sa. Mai mult decat atat, si cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui au confirmat faptul ca acest produs i-a ajutat foarte mult. De aceea, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ortopedicus Memory 15+3

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Spuma cu memorie
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *