Saltea pat Ortopedica, Bio Bumbac Air, Memory HD, Hotel Range 5+12+5+2 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Ortopedicus Hotel Range 5+12+5+2 este un model de saltea ortopedica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate ridicat, oferind o buna sustinere corpului si o pozitie corecta chiar si celor care se confrunta cu nanumite afectiuni la nivelul spatelui. De asemenea, prezinta o structura complexa pentru un bun confort, dar si o rezistenta indelungata. Poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua Ortopedicus Hotel Range 5+12+5+2 este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Aceasta prezinta in compozitie un strat de 5 cm de spuma inteligenta Grun Tech, un strat de 12 cm din arcuri impachetate individual Pocket Spring Layer , un strat de 5 cm de spuma aerata Luft HD si un strat de 2 cm de spuma Memory Foam. Spuma Grun Tech este o spuma inteligenta, ferma cu o densitate mare, ce impiedica propagarea miscarilor si permite ameliorarea punctelor de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului pentru ca musculatura sa se poata relaxa. Arcurile Pocket Spring Layer sunt impachetate in buzunare de textil ce amortizeaza miscarile de pe saltea si pastreaza o temperatura mai scazuta si un mediu uscat. Spuma Luft HD prezinta celulatie deschisa si elasticitate buna, este moale si rezistenta in timp, oferind un plus de ventilare intregii saltele. Spuma Memory Foam intretinuta in husa este placuta la atingere, prezinta celulatie inchisa si imbunatateste nivelul de confort, timp in care prelungeste durata de viata a saltelei.

Totodata, husa saltelei este realizata din bumbac Bio ce are capacitatea de a absorbi umiditatea si de a mentine temperatura constanta.

In ceea ce priveste intretinerea, este suficient de aersiti si sa aspirati salteaua periodic. Nu folositi produce chimice de curatare, fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul. Intoarceti saltea de pe o parte pe alta de cel putin 3-4 ori pe an. Iar pentru mai multa protectie puteti apela la o husa sau la un topper.

In principiu, aceasta este expediata nerulata, motiv pentru care nu va mai trebui sa asteptati un anumit numar de ore pentru a o folosi, ci o puteti face imediat.

In plus, este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni pe care le puteti gasi aici.

Merita cumparata salteaua ortopedica Ortopedicus Hotel Range 5+12+5+2? Concluzii & Pareri

Salteaua Ortopedicus Hotel Range 5+12+5+2 este un model confortabil, usor de intretinut si rezistent ce poate asigura un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Nu este foarte dura, dar nici prea moale, sustine eficient corpul, iar dimineata se trezesc bine odihniti. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Saltea pat Ortopedica, Bio Bumbac Air, Memory HD, Hotel Range 5+12+5+2

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ortopedicus Hotel Range 5+12+5+2

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.8/10

Confort

9.9/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Materiale de calitate
  • Usor de intretinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *