Saltea de pat, Bio Bumbac Memory 18+7+2 Ortopedicus | Review si Recomandari

0
(0)

Ortopedicus Bio Memory 18+7+2 este o saltea de pat prevazuta cu spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, avan capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana. Mai mult decat atat, aceasta vine la pachet cu o garantie de 10 ani.

Salteaua Ortopedicus Bio Memory 18+7+2 este un model ganit in Germania in colaborare cu specialisti in fabricarea textilelor si a materialelor poliuretanice. Aceasta are la baza spuma Grun tech, dar si spuma Memory Foam. Spuma Grun Tech este o spuma inteligenta, siletnioasa, ce previne dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului si permite musculaturii sa se relaxeze complet. Spuma memory Foam HD este foarte placuta la atingere, prezinta celulatie inchisa si imbunatateste nivelul de conform pentru un somn relaxant pe tot parcursul noptii.

Spuma tridimensionala 3D Freeze, pe lateral tip fagure asigura un flux de aer bun mentinandu-l curat si aerisit. Husa cu bumbac bio este moale si placuta la atingere, iar faptul ca este prevazuta cu fermoar si se poate detasa reprezinta un avantaj important. Aceasta poate fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Salteaua este expediata in forma rulata si vidata, motiv pentru care dupa despachetare va trebui sa asteptati 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Pentru a proteja salteaua puteti opta pentru o husa impermeabila sau o saltea aditionala. De asemenea, periodic aspirati si aerisiti produsul, iar de 3-4 ori pe an intoarceti-o de pe o parte pe cealalta inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

In plus, un alt avantaj consta si in gama variata de dimensiuni in care puteti gasi aceasta saltea fie ca aveti nevoie de un model pentru pat single, fie pentru un pat matrimonial. Toate dimensiunile disponibile in acest moment le gasiti aici.

Verifica dimensiuni si pret!

Merita cumparata salteaua de pat Ortopedicus Bio Bumbac Memory 18+7+2? Concluzii & Pareri

Ortopedicus Bio Memory 18+7+2 este o saltea foarte confortabila ce asigura un nivel de fermitate mediu, deci nu este nici prea tare, dar nici prea moale. Cumparatorii sunt incnatati de ea si de modul in care se odihnesc pe suprafata acesteia si declara ca somnul este mult mai relaxant si mai odihnitor. Astfel, dimineata se trezesc revigorati si fara dureri de spate. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Saltea de pat, Bio Bumbac Memory 18+7+2,

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ortopedicus Bio Memory 18+7+2

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Confort

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bio Bumbac
  • Spuma cu memorie
  • Tesatura 3D Freeze
  • Garantie 10 ani

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *